Beach Comber Resort
The Best Place in Whitesand Beach
 

Beach Comber Resort Boracay

Overzicht

beach comber boracay


Beach Comber Resort is gelegen aan het strand van Boracay Beach Station een, heeft het merk nieuwe Beachcomber Resort in Boracay geopend elf moderne kamers. Dus als je komt voor het avontuur onder de zon, verblijf in het Boracay Beachcomber Resort en word een echte strandjutter. Boracay Beach Resort Comber gaat er prat op het leveren van luxe toevluchtsoord Boracay onderkomen voor veeleisende reizigers van over de hele wereld. Ook met de hedendaagse zwembad en een multi-functionele dakterras met een prachtig uitzicht op de beroemde witte kristallijne Boracay Beach.

beach comber resort boracayBeach Resort Rooms Comber

Eigenschappen van de Kamer

Airconditioning

Kabel-TV

Warme en koude douche

24-uur gratis WiFi-Internet Access

iPod Docking Stereo

Voltage 220/240

Telefoons

Kluisje

Gratis ontbijt voor 2

superior beach comber boracaysuperior beach comber boracay

superior beach comber boracaysuperior beach comber boracay

Superior Kamer

Airconditioning

Warme en koude douche

Kabel-TV

Minibar

Koelkast

WiFi Intenet

Moderne decoratie

iPod Dock

Telefoon

1 queen size bed

Goed voor 2 gasten

deluxe beach comber boracay deluxe beach comber boracay

deluxe beach comber boracaydeluxe beach comber boracay

Deluxe Kamer

Airconditioning

Warme en koude douche

Kabel-TV

Minibar

Koelkast

Badkuip

Kluisje

Kabinet

WiFi Intenet

Moderne decoratie

iPod Dock

Telefoon

2 queen size bedden

Goed voor 2 gasten

Maximaal 4 gasten

honeymoon suite beach comber beach resort boracayhoneymoon suite beach comber beach resort boracay

honeymoon suite beach comber beach resort boracayhoneymoon suite beach comber beach resort boracay

Honeymoon Suite

Airconditioning

Living Area

Dining Area

Badkuip

Ocean View

Pool View

Koffie / thee

Warme en koude douche

Kabel-TV

Minibar

Koelkast

WiFi Internet

Moderne decoratie

iPod Dock

Telefoon

1 kingsize bed

Goed voor 2 gasten

 

Beach Resort Comber voorzieningen:

Receptie

Security Services

Generator

Massage Service

Kabel-TV

Moderne decoratie

Minibar

Koelkast

 


Beach Resort Comber Woonplaats:
Boracay Boat Station Een Aklan Filippijnen.

map for beach comber boracay


View Larger Map

 

 
Over Boracay (Beach Resort Comber)

Als u op reis door de 7107 eilanden van de Filippijnen, vindt u prachtige natuur zoals Boracay (Beach Resort Comber), het is niet moeilijk, maar er is een eiland dat opvalt, maar Boracay (Beach Resort Comber). In Boracay (Beach Resort Comber) vindt u een vier-kilometer-lange witte talkpoeder zandstrand, turquoise blauwe water en romantische landschappen. Boracay (Beach Comber Resort) is gelegen op het noordwestelijke puntje van Panay Island en alleen kan worden bereikt per boot. Door haar natuurlijke schoonheid, het eiland Boracay (Beach Comber Resort) is een top strand in Azië. Boracay (Beach Comber Resort) is ook bekend als toegangspoort tot het paradijs.

Twee (2) km uit de noordwestelijke punt van Panay Island in de westerse Visayan regio van de Filippijnen is Boracay (Beach Comber Resort) eiland van de Filippijnen ligt op ongeveer 345 km (200 mijl) ten zuiden van Manilla. Het is negen kilometer en verspreid over 2,563.86 acres (1038 hectare). Op het smalste punt Boracay (Beach Resort Comber) is slechts een kilometer breed.Amihan en Habagat seizoenen weer in Boracay (Beach Resort Comber) is over het algemeen de weerpatronen. Amihan betekent een koele wind, en Habagat betekent het westen of zuidwesten wind; zuid-west moesson. De Amihan seizoen wordt gekenmerkt door gematigde temperaturen, weinig of geen regen, en een heersende wind uit het oosten. De Habagat seizoen wordt gekenmerkt door warm en vochtig weer, frequent zware regenval, en een heersende wind uit het westen.

De Amihan en Habagat seizoenspatroon is de schakelaar in de windrichting die de belangrijkste indicator in Boracay (Beach Resort Comber). Boracay (Beach Comber Resort) zal worden in de Habagat weerpatroon voor de rest van het jaar en de Amihan weerpatroon van ergens in september of oktober tot ergens in mei of juni. Deze data kunnen variëren in individuele jaren, dat wel.

Tropische stormen kunnen van invloed zijn Boracay (Beach Comber Resort) op elk moment van het jaar, maar de meeste kans om gezien te worden tijdens het Habagat seizoen. Overdag temperaturen op Boracay (Beach Comber Resort) variëren in het algemeen 77 tot 90 ° F (25 tot 32 ° C) uit het begin van het seizoen Amihan in februari of maart, en verhogen tot de 82 tot 100 ° F (28-38 ° C) bereik met het begin van de Habagat seizoen. Tijdens de tropische storm perioden in Boracay (Beach Resort Comber), kan de temperatuur dalen tot onder 68 ° F (20 ° C).

Ati stam was de oorspronkelijke bewoners van Boracay (Beach Resort Comber). Boracay (Beach Resort Comber) werd een zelfstandige provincie op 25 april 1956 en een deel van Aklan provincie. Toerisme begon te ontwikkelen in Boracay (Beach Comber Resort), en werd het eiland populair bij backpackers in de jaren 1980 voorheen onontdekte het was niet tot aan de jaren 1970.Boracay (Beach Resort Comber) Island was een goed bewaard geheim vele jaren geleden, bijna bezitterig zodat slechts een paar wist van het bestaan ​​ervan. Wanneer een buitenlandse film crew per ongeluk dit paradijselijke eiland "ontdekt", was het slechts in de jaren '70. Anderen schreven een boek, dat rave reviews van Boracay (Beach Comber Resort) dat het eiland tempo veranderd van die van een rustige geheim om uiteindelijk in stemming wordt gebracht als zijnde het beste strand in de wereld opgenomen.

Boracay (Beach Comber Resort) is een fenomeen, omdat Aklan voor veel toeristen is synoniem aan Boracay (Beach Comber Resort), in feite zijn veel meer weten over Boracay (Beach Resort Comber) dan Aklan Op het hoogtepunt van het seizoen, wat de Boracay (Comber Beach. Resort) Island de bevolking kan opzwellen tot 20.000. Een woord over de Boracay (Beach Resort Comber) Island is een bonus voor de vermoeide reiziger erfgoed toegevoegd.

De Boracay (Beach Resort Comber) Island is onder de administratieve controle van de Filippijnse Tourism Authority in overleg met de provinciale regering van Aklan bestaat uit de barangays Manoc-Manoc, Balabag, en Yapak (3 van de 17 barangays die samen de gemeente Maleis).

De Boracay (Beach Resort Comber) eiland kwam onder de internationale aandacht in de jaren 1980 toen de Europese backpackers, voornamelijk Duitse, schreef over dit idyllische eiland in de Zuid-Chinese Zee, hoewel Boracay (Beach Comber Resort) was bekend bij de vissers en enkele van haar land dat eigendom is van niet -ingezetenen. De Engels bakker op de Boracay (Beach Comber Resort) Island is een van de inrichtingen van de oudste toeristische's. Boracay (Beach Comber Resort) kunnen van de vijf sterren accommodaties en een golfbaan roemen tegen het einde van de jaren '80, hadden veel rust huizen gebouwd en aan het eind van de eeuw. Het was uitgeroepen als een van de beste stranden ter wereld in 1990 en opnieuw in 1996 als 's werelds nummer een tropisch strand.

White Sand Beach is Boracay (Beach Resort Comber) 's centrale attractie, op Boracay (Beach Resort Comber)' s zuidwestelijke flank, een juweeltje van de natuur die zich uitstrekt van ongeveer vier kilometer, waar de meeste

De rotsachtige en onder voorbehoud van gevaarlijke stromingen is in het noordoosten, vooral tijdens het regenseizoen. Boracay (Beach Comber Resort) riffen maken het eiland tot een ideale sprong punt voor de enthousiaste duikers en snorkelaars.

Verse zee voedsel kan worden gevonden en die kan daar worden gekookt of naar de plaats waar men verblijft gebracht en voor degenen die op de economie van de begroting naar de Boracay (Beach Resort Comber) talipapa, of Boracay (Beach Comber Resort) open markt. Maar Boracay ( Beach Comber Resort) Island heeft veel restaurants catering voor alle smaken. Boracay (Beach Resort Comber) heeft uitrustingen voor watersport, maar ook lessen voor scuba duiken en windsurfen.

Toerisme in Boracay (Beach Comber Resort) is op haar hoogtepunt tijdens de Amihan seizoen mede vanwege het weer en wind patroon. De heersende wind waait uit het oosten Boracay (Beach Resort Comber) tijdens Amihan. Het water uit Boracay (Beach Comber Resort) White Beach is vaak glazig-glad. Heuvels aan de noordelijke en zuidelijke uiteinden van de Boracay (Beach Comber Resort) eiland kanaal en de Amihan seizoen wind uit de oostelijke kant van het eiland, Boracay (Beach Comber Resort) Bulabog Beach in het centrale deel van Oost van het eiland kant maakt het rif -beschermde wateren voor de kust dat strand ideaal voor windsurfen en kite boarding / kitesurfen.Luxe hotel soorten binnen het budget en Spartaanse kamers zijn aantal soorten accommodatie verspreid over de hele Boracay (Beach Resort Comber) Island. Langs de White Beach, is gelegen vaak gespecificeerd ten opzichte van Boracay (Beach Resort Comber) drie boot stations, maar de stations zijn niet meer in bedrijf. Boracay (Beach Resort Comber) Station 2 is ongeveer in het midden van het strand, met Boracay (Beach Resort Comber) Stations 1 en 3 respectievelijk ongeveer halverwege naar het noorden en het zuiden eindpunten van Boracay (Beach Resort Comber) Island. De Boracay (Beach Comber Resort) Station 3 gebied is waar de meeste van de goedkopere accommodaties zijn gevestigd, terwijl Boracay (Beach Resort Comber) Station 2 is bedoeld voor degenen die willen worden in de nabijheid van de bars. Boracay (Beach Resort Comber) Station 1, ondertussen, is waar vindt u de meer afgelegen accommodaties, biedt rust en stilte die op zoek zijn naar een uitstel van de gebruikelijke actievolle Boracay (Beach Resort Comber) night scene.

Boracay (Beach Resort Comber) eiland van accommodaties variëren van vuil goedkoop tot luxe. Elke luxe en wat fijne hotel resorts heeft zijn Boracay (Beach Resort Comber) Suite Kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Private Room, Boracay (Beach Resort Comber) Honeymoon kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Executive Kamer, Boracay (Beach Resort Comber ) Family Room, Boracay (Beach Resort Comber) Superior Kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Standaard kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Double Room, Boracay (Beach Resort Comber) Driepersoonskamer, Boracay (Beach Resort Comber) Vierpersoonskamer, Boracay (Beach Resort Comber) Ocean View kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Garden View kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Beachfront kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Bungalow Type kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Airco kamer, Boracay (Beach Comber Resort) Fan kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Slaapzaal, Boracay (Beach Resort Comber) Voorbijgaande kamer, Boracay (Beach Resort Comber) Backpacker kamer, Boracay (Beach Comber Resort) kamer met keuken, Boracay (Beach Resort Comber) Huis en elk type van producten van accommodaties. Boracay (Beach Resort Comber) piekperiode prijzen zijn perioden van zware toerisme (meestal inclusief Kerstmis / Nieuwjaar, Pasen / Heilige Week, en het Chinese Nieuwjaar periodes).

De meeste Boracay (Beach Comber Resort) hotels en resorts hebben seizoensgebonden prijsniveaus, met hoge seizoen prijzen in het algemeen samenvalt met Amihan Season data. Boracay (Beach Comber Resort) heeft meer dan 350 Boracay (Beach Resort Comber) beach resorts met meer dan 2.000 kamers, variërend in kwaliteit van vijf-sterren aan de begroting van accommodaties, zodat de toeristen zijn er zeker om te vinden wat ze zoeken. Boracay (Beach Resort Comber) biedt een breed scala aan restaurants, bars, pubs en nachtclubs. Recreatieve activiteiten te vinden op Boracay (Beach Resort Comber) zijn duiken, snorkelen, windsurfen, kite boarding en strand ontspanning. Boracay (Beach Comber Resort) is de site van een world-class 18-hole par 72 golfbaan, ontworpen door Graham Marsh.

Boracay (Beach Resort Comber) heeft twee dienen luchthavens, de Kalibo International Airport in Kalibo redelijk dicht bij Boracay (Beach Comber Resort) en Godofredo P. Ramos Airport (meestal aangeduid als "Caticlan vliegveld") in Caticlan, 30 minuten varen naar Boracay (Beach Resort Comber).

De Sterke Republiek Nautisch Highway (SRNH) passeert Caticlan dat is het westelijke deel van Boracay (Beach Resort Comber), met de auto veerboten van Roxas, Oriental Mindoro docking in de Caticlan steiger haven.

Motor-driewielers langs de belangrijkste weg van Boracay (Beach Resort Comber) of met een wandeling langs de stranden van Boracay (Beach Comber Resort) zijn de twee belangrijkste takken van vervoer. Langs de Boracay (Beach Resort Comber) Beachfront pad, Pedicabs zijn ook beschikbaar voor transport. Boracay (Beach Resort Comber) andere wijze van vervoer zijn mountainbikes, quadbikes en motoren, die allemaal kunnen worden gehuurd.

Gemotoriseerde bancas en zeilen paraws zijn beschikbaar voor huur te verkennen rond de kust Boracay (Beach Resort Comber) Island. Rond Boracay (Beach Resort Comber) Island zijn outrigger kano's en komen vaak voor bezienswaardigheden in wateren. Passagiers kunnen zitten op een trampoline platform tussen de outrigger ondersteunt zeilen paraw is een smalle romp boot met stempels beide zijden. Dit zijn extreem snel uit de wind in Boracay (Beach Resort Comber), maar kan worden onhandelbaar voor onervaren zeilers.

Spannende wedstrijden

Asian Windsurfen Tour, met de week-lange Boracay (Beach Resort Comber) International Fun Board Cup competitie meestal gehouden in januari over Bulabog Beach, Boracay (Beach Comber Resort) is een van de concurrerende locaties.

Elk jaar in januari in Boracay (Beach Resort Comber) Kalibo op de nabijgelegen Panay Island, de bekende Ati-Atihan Festival plaatsvindt. Meestal in de tweede of derde week van januari, is een veel kleinere Ati-Atihan festival gevierd op Boracay (Beach Resort Comber).

Een ultieme Frisbee evenement is jaarlijks gehouden sinds 2003, meestal in de zomer, de Boracay (Beach Resort Comber) Open Asian Beach Ultimate Tournament.

Locatie Geschiedenis

Aklan waar Boracay (Beach Resort Comber) gelegen tussen de breedtegraden 11 ° 09 '30 "N en 12 ° 01' 00" N, en lengtegraad 121 ° 50 '00 "E en 122 ° 34' 45" E, Aklan eiland Boracay ( Beach Resort Comber) als Capiz de buurt van Boracay (Beach Resort Comber) deelt de noordelijke kust van de ongeveer driehoekige eiland Panay, zoals eiland laso van Boracay (Beach Resort Comber). Meer dan een derde van het land is bergachtig, maar Boracay (Beach Resort Comber ) Island heeft een paar, met westerse flank Aklan is het delen van de hoge cordillera dat de provincie van Antique dat dicht ligt bij Boracay (Beach Comber Resort) en verdeelt. Het zuiden wordt begrensd door de centrale cordillera van Panay Island waar Boracay (Beach Comber Resort ) bevindt zich, vaak naar de provincies van de Capiz-en Iloilo. Een breuk in de Cordillera op Nabas laat doorgang naar Pandan, Antique en de andere doorgang voor Boracay (Beach Resort Comber). De laaglanden zijn beperkt tot een smalle strook die begint vanaf de kust en strekt zich uit tot de uitlopers, de breedste zijn de uiterwaarden van de Ibajay (30 km) en Aklan Rivieren (60 km), twee van de vijf grote rivieren in de provincie, terwijl Boracay (Beach Resort Comber) eiland is als een schoen. De rivieren leeg in Sibuyan Zee. De andere rivieren zijn de Tangalan, Jalo en Talon.

Aklan is het begin als een vaste ruimte voor Boracay (Beach Comber Resort) was bekend is, is gehuld in de legende en de valse en illegale historische aanspraken. Het is moeilijk te vinden bewijsstukken over het eiland en Boracay (Beach Comber Resort) met de komst van de Spanjaarden. in 1566, de Augustijner Fray Martin de Rada was begonnen evangelisatie Panay Island inclusief Boracay (Beach Resort Comber) kustlijn, waar hij het evangelie predikte in Pan-ay, Capiz, Boracay (Beach Comber Resort) zelf en in de Dumangas. Maar ze bleven hun zendingswerk in Boracay (Beach Comber Resort) en Panay en in 1581 geëvangeliseerde Kalibo inclusief Boracay (Beach Comber Resort) en in 1596, Ibajay. Beide gebieden in het bijzonder Boracay (Beach Comber Resort) werden de strategische nederzettingen omdat ze bij de monding van Aklan's grote rivieren, een handige waterweg voor het binnendringen van het eiland interieur en de kustlijn van Boracay (Beach Resort Comber).

Aklan en Boracay (Beach Comber Resort) deel aan de revolutie tegen Spanje bij het generaal Francisco Castillo, die zijn fortuin geschonken aan vond een nationale pers in Boracay (Beach Resort Comber) voor de Katipunan en Candido Iban aangekomen in Aklan en Boracay (Beach Comber Resort) om een ​​hoofdstuk van de Katipunan. Iban vond was een inwoner van Malinao, Banga en een inwoner van Boracay (Beach Comber Resort) en was bevriend met de broer van Andres Bonifacio, Procopio. ingewijd in de Katipunan keerde hij terug naar Boracay (Beach Comber Resort) te organiseren in de Visayas.

Aklan de bekendste toeristische trekpleisters zijn:. De Ati-Atihan en Boracay (Beach Comber Resort) Island, zowel relatief nieuwe attracties Hoewel het verhaal verteld van het ontstaan ​​van de Ati-Atihan de link naar de legende van de vrede pact tussen de Borneose datus en de Ati (Ayta) die Panay Island en Boracay (Beach Comber Resort) eiland bezet in de 13e eeuw, het feit is de Ati-Atihan (gehouden op de derde zondag van januari te laten samenvallen met het feest van de Santo Niño patroon van Boracay (Beach Resort Comber)) werd verzonnen in de jaren 1950 als een manier om het toerisme te stimuleren. Boracay (Beach Resort Comber) eiland een lange, maar smalle witte zand-eiland kwam onder de aandacht van de surf-en zon backpackers in de late jaren '70, door de jaren '80 ondernemende Europeanen hadden winkel te stellen op het eiland Boracay (Beach Comber Resort) en tegen het einde van de eeuw, het eiland Boracay (Beach Resort Comber) schepte van vijf sterren resorts, een golf cursus vestigingen catering voor verschillende klanten: van economie tot de luxe toerist begroting, en een reeks van restaurants die de keuken van de wereld bedient: van inheemse eilandbewoners, de Japanse en Chinese, de Aziatische naar het vasteland, en wat heb je deze twee attracties alleen te brengen in de meeste van de toeristische dollars en Euro. naar Boracay (Beach Comber Resort) gemeente en de stad Aklan.

In Kalibo en Boracay (Beach Resort Comber) jaar 1581, de Augustijnen is een missie. In Kalibo en Boracay (Beach Resort Comber) jaar 1680, werd gebouwd een parochie onder het pleidooi van de San Juan Bautista Dan, de stad site was bij Barrio Laguinbanwa in Numancia, ongeveer twee kilometer afstand van de huidige site van Kalibo en Boracay (Beach Resort Comber).

In 1947, na de Tweede Wereldoorlog, Gabriel M. Reyes, aartsbisschop van Cebu en later Manilla, persoonlijk nam een ​​hand te reconstrueren en remodeling de kerk in verschillende omgeving, waaronder Boracay (Beach Resort Comber). De Boracay (Beach Resort Comber) kerk hit door een aardbeving op 14 juni 1990 het meten van 7,1 op de schaal van Richter getroffen het eiland Boracay (Beach Resort Comber) op 15:41, was het epicentrum ligt op 11.34North van Boracay (Beach Comber Resort) breedtegraad, 122,10 oosten van Boracay ( Beach Resort Comber) lengtegraad. De Philvocs gerapporteerde 15 kilometers diepte als berekend.

 

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST